Produse si serviciiIn prezent societatea s-a adaptat economiei de piata si produce si comercializeaza si alte tipuri de produse in afara celor prezentate la gama de servicii, cerute atat de societati din afara domeniului electroenergetic cat si de persoane fizice, in special confectii metalice din otel: zincari electrochimice si termice, operatii de prelucrari mecanice prin aschiere, turnare aluminiu, reparatii utilaje tehnologice (autoscari, elevatoare, platforme, cabine LEA, etc).


Gama de produse

• Utilaje tehnologice
• Cleme si armaturi pentru LEA de joasa tensiune cu conductoare izolate torsadate
• Tablouri si firide electrice pentru distributie in retelele de J.T.
• Confectii metalice pentru linii electrice aeriene de joasa tensiune cu conductoare neizolate
• Confectii metalice pentru LEA de medie tensiune, inclusiv pentru posturi de transformare aeriene
• Cleme de legatura electrica pentru linii electrice de joasa si medie tensiune
• Stalpi metalici si armaturi pentru LEA de joasa tensiune, iluminat public stradal si ornamentali pentru parcuri si alei
• Stalpi metalici pentru LEA de medie tensiune si turnuri metalice
• Diverse


Industria constructoare de masini constituie una dintre cele mai importante ramuri industriale ale lumii. Volumul si structura acestei ramuri constituie indicele cel mai evident in caracterizarea puterii industriale a unei tari. Mijloacele de productie fabricate de industria constructoare de masini favorizeaza mecanizarea proceselor grele de munca si contribuie la cresterea productivitatii muncii.

Industria constructoare de masini are un rol activ in intreaga economie, sprijinind-o prin produsele sale. Ea influenteaza asupra dezvoltarii altor ramuri industriale si contribuie la modificarea esentiala a structurii economiei nationale ori a unor regiuni aparte. Industriei constructoare de masini ii revine ponderea cea mai mare din productia industriala in tarile dezvoltate (30-45%), ea cuprinde pe plan mondial 30 % din forta de munca, antrenata in industrie.


Industria alimentara include o totalitate de ramuri industriale axate pe producția/fabricația de alimente sub diferite forme, fie finite sau semi-fabricate, precum și a produselor din tutun, a sapunurilor și detergenți. Industria alimentara ca si complexitate este strans legata de agricultura ca furnizor de materii prime și, de asemenea, cu comerțul. O parte a industriei alimentare tinde spre zonele cu materie prima, pe de alta parte cealalalta in zonele de consum.


Clasificarea constructiilor se face in funcție de obiectivele urmarite: proiectare, prescripții tehnice, evidența economica sau statistica, planificarea și organizarea lucrarilor, documentare etc. Omogenitatea clasificarii se asigura prin gruparea asemanatoare prin elemente principale comune de proiectare și execuție. in clasificarea funcționala sau dupa destinație se grupeaza construcțiile din punct de vedere al cerințelor funcționale și amplasamentului geografic.

Din acest punct de vedere construcțiile se impart in cladiri și construcții inginerești. Cladirile sau construcțiile civile, industriale și agricole adapostesc oameni și alte viețuitoare, activitatea omeneasca, de intemperiile atmosferice (viscol, ger, vant, ploaie, arșița soarelui etc.) facand posibila adaptarea la mediul geografic atat de variat și cu clime atat de diferite.


Industria energetica este o ramura importanta a industriei, ce se ocupa cu tot ceea ce inseamna exploatare, extragere, prelucrare, producere si distribuire a energiei electrice catre populatie sau catre diverse alte industrii ce depind de aceasta resursa.


Domeniul de activitate al societatii noastre este fabricarea echipamentelor de comunicatii, insemnand fabricarea echipamentelor de telecomunicatii, suportul logistic si post vanzare asigurat clientilor, instalarea, asamblarea si testarea statiilor de telecomunicatii fixe si mobile